Pentru perioada stării de alertă, Primăria Municipiului Târgu Secuiesc a suspendat pentru o vreme parcarea cu plată. Prestația va fi reluată începând de luni, 2 noiembrie 2020.

 

Parcarea cu plată va viza piața Gábor Áron, zona de la strada Petőfi Sándor până la biserica Boldog Özséb, parcarea din fața Cazărmii, strada Independenței, strada Ady Endre, piața Kossuth Lajos, piața Márton Áron, strada Szőcs József, o parte a străzii Gării, precum și strada Dózsa György. Plata pentru parcare se va efectua între 8.30 și 16.30. Abonamentul și taxele zilnice nu se schimbă.

 

Primăria Târgu Secuiesc a suspendat în martie parcarea cu plată în oraș. Expirarea abonamentelor lunare sau pe un an, care au fost cumpărate înainte de suspendare, se prelungesc automat cu atâtea zile/luni, care s-au pierdut din cauza stării de pandemie. De aceea, îi rugăm pe acei locuitori care în marte au cumpărat abonament lunar sau până în martie abonament pe un an să se prezinte la Biroul de Taxe și Impozite pentru clarificarea valabilității abonamentului.  


27 octombrie 2020