Ansamblul András Lóránt din Târgu Mureș prezintă la 21 februarie, sâmbătă de la ora 19 în Casa de Cultură Vigadó spectacolul de dans  cu titlul Dirty Dancing.

 

Hazardul oferă rezolvare: o fată adolescentă pică într-o lume necunoscută pentru ea, într-un loc, unde în sfârșit îi vede pe oameni trăind. Compania, dansul, sexul, drogul, și rock’n’roll-ul sunt o zonă interzisă, o lume imorală. În ciuda neplăcerilor inițiale, instinctul îi dictează că acesta este locul, unde se poate descătușa și poate descoperi noi revelații. Aici se întâlnește „cu bărbatul”, care îi atrage atenția din primul minut, chiar trezește în ea dorințe inexplicabile. Procesul de a deveni femeie se declanșează din acest moment definitiv și ireversibil, împreună cu toate implicațiile sale naturale: emoție, gelozie, triunghi de dragoste, dramă, împlinire.

 

Interpretează: Orbán Eliz-Beáta, Péterfi Arnold, Deák Orsolya, Gothárd Veronika, Ruszuly Ervin, Dabóczi Dávid, Mario García, Macaveiu Blanka, Pál Alíz, Pop George, Tomşa Cristian, Tőkés Imola. 
Coreografie: Nagy Orsolya
Coreografie-dansuri latine: Deák Orsolya

 

Pagina de Facebook a evenimentului:  

https://www.facebook.com/events/1526422900957050/

 

Video-urile în legătură cu spectacolul pot fi vizionate:

https://vimeo.com/115103585

https://vimeo.com/115084207

 

Prețul biletelor de intrare este 15 lei. Pot fi găsite prealabil în biroul de relații cu publicul al Casei de Cultură Vigadó, în zilele de lucru între orele 8 și 16, respectiv cu o oră înainte de spectacole. Posibilitate de rezervare de locuri la numărul de telefon 0267/361 081 sau la adresa de e-mail office@vigado.ro.


Invalid Displayed Gallery


2 februarie 2015