PROGRAMVÁLTOZÁS!

Az 1956-os forradalom és szabadságharc emlékére szervezett megemlékezés

„Ahol a hősöket nem felejtik, mindig lesznek újak!”

 

A járványügyi helyzet jelenlegi állása nem teszi lehetővé, hogy az 1956-os forradalom és szabadságharc emlékére tervezett ünnepséget az elképzeléseink szerint tudjuk megtartani, így városunk lakóinak egészsége érdekében a programot a következőképpen módosítjuk:

 

2021. október 22-én, pénteken 9.50-kor (a nagyszünetben) a Kantai Szentháromság Templomban tartja megemlékező műsorát a Nagy Mózes Elméleti Líceum. Kínálatukban a népzene kerül előtérbe, valamint alkalomhoz illő szavalatokkal is készülnek a diákok.

 

2021. október 23-án, szombaton 11 órától először a református temető kopjafáinál, majd a Hősök Emlékműve előtt koszorút helyez el a város önkormányzata és vezetősége. Kérjük, aki teheti, egy szál virággal tisztelegjen az 56-os forradalmárok előtt.

 

2021. október 24-én, vasárnap a 11 órai istentisztelet keretében adja elő elkészített műsorát a Református Kollégium diáksága. Ők szintén énekekkel és szavalatokkal, valamint alkalomhoz illő beszéddel emlékeznek a hősökre.

 

A Nagy Mózes Elméleti Líceum, valamint a Református Kollégium diákjainak műsorát a Polyp Televízió munkatársai rögzítik, amelyeket Kézdivásárhely Önkormányzata közösségi oldalán teszünk közzé.

 

Valamennyi programpontra szeretettel várunk minden érdeklődőt!


2021. október 20.