Futsal KSE va juca duminică primul său meci din anul acesta, după ce, în urma mai multor tărăgăneli, s-a născut un acord între cei din Târgu Secuiesc și City’us din Târgu Mureș, în ceea ce privește reprogramarea meciului întârziat din a 9-a rundă a campionatului de fotbal de sală.

 

La solicitarea echipei campioane din Târgu Mureș ciocnirea amânată din octombrie anul trecut o vor juca la 15 ianuarie, duminică de la ora 18 în Sala Polivalentă din Târgu Secuiesc, la care îi așteaptă cu drag pe suporteri. Futsal KSE a început la 4 ianuarie pregătirea pentru continuarea campionatului, în runda a 16-a din 22 ianuarie albaștri-albi deja vor face o vizită la Cluj, unde vor încerca să-și obțină primele puncte din cadrul sezonului în casa campioanei Clujana. După informațiile provenite de la echipa noastră la 25 ianuarie, în primul tur al Cupei României își vor măsura puterile cu echipa de categoria a doua Imperial Wet din Miercurea Ciuc în reședința județului Harghita.

 

Momentan la echipa de fotbal din Târgu Secuiesc se desfășoară cu o nouă conducere și cu idei noi. După cum este cunoscut, echipa orașului breslelor n-a reușit să obțină nici un punct în publicarea din 2016-2017, așteaptă continuarea de pe ultimul loc al ierarhiei.

 

Sursă: Székely Hírmondó


11 ianuarie 2017