A Színház Világnapja alkalmából, március 27-én, csütörtökön 19 órától, a kézdivásárhelyi Vigadó Művelődési Ház nagytermében mutatja be a Vigadó Művelődési Ház Macskakő színjátszó csoportja Csehov: Medve c. műve alapján továbbgondolt, Kolcsár József által rendezett, A Nagy Medve című produkcióját. A 2008 óta működő színjátszó csoport vezetője Kolcsár József, a Városi Színház művészeti igazgatója, akinek irányítása alatt a Macskakő harmadik nagyszínpadi előadását viszi színre. A Nagy Medve c. előadás díszlet- és jelmeztervezője Bálint Annamária sepsiszentgyörgyi designer, ő saját tervezésű ruhakollekcióját bocsátotta a színjátszók rendelkezésére, és Dávid Péter színművész, aki az előadás koreográfiában segédkezett.

 

A Nagy Medve előadást követően a nézők megtekinthetik a színjátszó csoport legújabb előadásának bemutatóját, Találkozások címmel. Az előadás egy háromnapos workshop eredménye, melyet Pálffy Tibor színművész vezetésével hoztak létre.

 

A belépő ára 5 lej. A helyek száma korlátozott, iratkozási lehetőség a Vigadó Művelődési Ház közönségszolgálati irodájában vagy a 0267/362 002-es telefonszámon. Jegyek elővételben ugyanitt kaphatók.


2014. június 5.