A nagy hagyományokkal rendelkező Secuiana-kupa alkalmával Kézdivásárhelyen gyűltek össze az ország legjobb gyerek és újonc korosztályú asztaliteniszezői. A kétnapos viadal végén, vasárnap délben a kiírás fővédnöke, Dobra László, a helyi készruhagyár vezérigazgatója díjazta a legjobbakat.

 

– Jó színvonalú versenyen vagyunk túl, a játékosaim teljesítménye az előzetes várakozásnak megfelelően alakult, érmesek lettünk, de nagyon közel álltunk a dobogó legmagasabb fokához, mindkét fiú, illetve lányversenyzőnk nagy csatában veszítette el elődöntő mérkőzését – értékelt lapunknak Dobolyi Aladár, aki sok kitartást és jó munkát, a jövőre nézve pedig még jobb eredményeket kívánt tanítványainak. – Főként játékosaim hozzáállásával vagyok elégedett, és remélem, jó úton haladunk egy olyan irányba, amely emlékeztethet Bedő, Turóczi és Kanabé teljesítményére az elmúlt évekből – tette hozzá a szakosztályvezető.

 

Bronzérmet szerzett Opra Szabolcs és Medvés Antal, valamint Papp Rebeka, Mike Boróka és Oláh Kriszta. A vigaszági versenyen Cisar Krisztián ügyeskedett.

 

Forrás: Székely Hírmondó, Bartha Zsófia


2014. november 10.