Május 26-án, hétfőn 19 órától, a Vigadó Művelődési Ház nagytermében tart előadást Dr. Vekerdy Tamás, Jól szeretni. Tudod-e, hogy milyen a gyereked? címmel.

 

Ezek a beszélgetések mindig abba az irányba mutatnak, hogy miképp is kellene, hogyan is lehetne ezt az együttélést – a gyerekkel és tágabban: egymással – jól csinálni, hogyan is lehetne jól szeretni. Akármerre ágaznak is el az egyes témák, a mélyükben mindig ez a kérdés lapul. Ott húzódik meg, és sokszor felfűti a beszélgetést.

 

Dr. Vekerdy Tamás klinikai gyermek-szakpszichológus. Az ambuláns praxist követően az Iskolakutatási Központ főmunkatársa, majd a Miskolci Egyetem neveléstudományi tanszékének docense lett. 

 

1998-tól a Pedagógiai Alternatívák Központjának igazgatója (előbb a pilisborosjenői pedagógus továbbképző központban, majd annak átszervezése után, jelenleg is ennek vezetője a Sulinova fantázianevű Közoktatásfejlesztési Kht.-ban). A Waldorf-iskolák, és a Waldorf-tanárképzés egyik alapítója, szervezője; jelenleg a solymári, nappali Waldorf-tanárképző szervező-vezetője és tanára is. Szakemberként elsősorban a kisgyerekkor és a kamaszkor pszichológiai kérdéseivel foglalkozik. 

 

Az Iskolázás Szabadsága Európai Fórumának először keleteurópai szóvivője (1987), majd alelnöke (1989).

 

Helyfoglalási lehetőség a 0267/362 002-es telefonszámon. Jegy ára 25 lej, kaphatók a Vigadó Művelődési Ház közönségszolgálati irodájában.

 

Dr. Vekerdy Tamás Facebook oldala: https://www.facebook.com/vekerdy


2014. június 5.