A március 15-i megemlékező ünnepség alkalmával Kézdivásárhely Önkormányzata és a Vigadó Művelődési Ház szavalóversenyt hirdet a város V–VIII. osztályos tanulói számára.

 

A verseny időpontja és helyszíne:

2019. március 7., csütörtök 18 óra, Vigadó Művelődési Ház

 

Versenyünkre V–VIII. osztályos diákok jelentkezését várjuk, akik egy segédeszköz nélkül elmondott verssel jelentkezhetnek.

A vers témája: március vagy tavasz.

A három első helyezett versmondót díjazni fogjuk, a legjobb pedig a március 15-i központi rendezvényünkön elszavalhatja versét.

Kérjük a kézdivásárhelyi iskolákat, hogy a jelentkező/résztvevő diákok névsorát juttassák el a Vigadó Művelődési Ház közönségszolgálati irodájába 2019. március 4-ig.

 

Zúg Március:

 

Az előző évekhez hasonlóan, az RMDSZ Kézdivásárhelyi Szervezete a 2019. március 15-i megemlékező ünnepség alkalmával kiírja a ZÚG MÁRCIUS szónokversenyt.

 

A verseny időpontja és helyszíne:

2019. március 11., hétfő, 17 óra, Incze László Céhtörténeti Múzeum díszterme

 

Versenyünkre középiskolás diákok jelentkezését várjuk, akik egy elkészített és segédeszköz nélkül elmondott, az alkalomhoz illő, maximum négy perces terjedelmű beszéddel jelentkezhetnek.

A három első helyezett szónokot díjazni fogjuk, a legjobb szónok pedig a március 15-i központi rendezvényünkön elmondhatja beszédét.

Kérjük a kézdivásárhelyi iskolákat, hogy a jelentkező/résztvevő diákok névsorát juttassák el a helyi RMDSZ irodájába 2019. március 7-ig.

 


2019. február 13.