Kézdivásárhely Polgármesteri Hivatala kereskedők jelentkezését várja az Őszi Sokadalom városnapokra, amelyet szeptember 10–12. között tartanak. A városünnepre öt kategóriában lehet jelentkezni, mindegyik kategóriában az űrlap kitöltésével, valamint a szabályzat elfogadásával válik érvényessé a jelentkezés.

 

Az első kategóriába a közélelmezés és italárusítás tartozik, a rendelkezésre álló felület a rendezvény fő helyszínén, a Gábor Áron téren van, valamint a Függetlenség utcában, ahol a színpad kap helyet. Túljelentkezés esetén a helyi, kézdivásárhelyi cégek élveznek előnyt, és amennyiben ez a kritérium is ütközik, akkor a jelentkezés sorrendjében fogadjuk el az árusokat.

 

A 2–4. kategóriába tartoznak a popcorn, főtt kukorica, vatacukor, fagylalt, édesség, hot-dog, szendvics, saorma, kürtőskalács, lángos.

 

Jelentkezési határidő közélelmezési felülettel: augusztus 30., hétfő 16 óra

Jelentkezési határidő egyéb közélelmezéssel (popcorn, főtt kukorica, vatacukor, fagylalt, édesség, hot-dog, szendvics, saorma, kürtőskalács, lángos): augusztus 30., hétfő 16 óra

Jelentkezési határidő hagyományos termelőként: augusztus 30., hétfő 16 óra – kontakt Vargha Brigitta 0726-233 518

Jelentkezési határidő kézművesként: augusztus 30., hétfő 16 óra – kontakt László Károly 0745-300 346

 

Űrlapok beszerzése és leadása: a polgármesteri hivatal (525400 Kézdivásárhely, Gábor Áron tér, 24. szám) iktatójából, a www.kezdi.ro honlapról. Nyitvatartás: hétfő–szerda 9–15 óra, csütörtök 9–17 óra, pénteken 9–13 óra. A kéréseket elfogadjuk online is az oszisokadalom@kezdi.ro e-mail címen vagy a 0267/361652-es faxszámon.

 

A 2–4. kategóriában a helyek elosztása a jelentkezés sorrendjében történik. A kereskedelmi felületek ára és a vásári térkép megtalálható a polgármesteri hivatal iktatójában, illetve a fent említett honlapokon.

 

Befizetési határidő: szeptember 7., kedd, 15 óra (kivéve kézművesek és hagyományos termelők). Részletek a szabályzatban.

 

Letölthető dokumentumok:

Szabályzat 2021

Vásári térkép 2021

Jelentkezés közélelmezéssel vagy bárral – űrlap letöltése

Jelentkezés hagyományos termékkel vagy kézművesként – űrlap letöltése

Jelentkezés popcorn, kukorica, fagyi, édesség, stb. – űrlap letöltése

Jelentkezés szendvics, saorma, kürtőskalács, lángos – űrlap letöltése

Tanácshatározat


2021. augusztus 24.