Kézdivásárhely Polgármesteri Hivatala kereskedők jelentkezését várja a KSE Napokra, amelyet május 6–8. között tartanak a Sportcsarnok előtt. A sportnapokra több kategóriában lehet jelentkezni, ezt írásban kell jelezni és iktatni a hivatal iktatójában legkésőbb április 29-ig.

 

A kategóriák között szerepel a közélelmezés és az italárusítás, a popcorn, főtt kukorica, vatacukor, fagylalt, édesség, hot-dog, szendvics, saorma, kürtőskalács és lángos – ezek árusítására mind lehet kérést benyújtani, és elfogadunk vidámparkkal, szórakoztató eszközökkel érkező vállalkozókat is, nekik ugyan ide kell kérést benyújtaniuk.

 

A kérésnek minden esetben tartalmaznia kell a cég adatait, az elfoglalt négyzetmétert, a pontos áramigényt, valamint csatolni kell hozzá a működési engedélyt.

 

Jelentkezési határidő: 2022. április 29., péntek 12 óra

 

Kérések leadása: a polgármesteri hivatal (525400 Kézdivásárhely, Gábor Áron tér, 24. szám) iktatójába. Nyitvatartás: hétfő–szerda 9–15 óra, csütörtök 9–17 óra, pénteken 9–13 óra. A kéréseket elfogadjuk online is a presskezdi@gmail.com e-mail címen vagy a 0267/361652-es faxszámon.

 


2022. április 19.