Az U18-as lánykosárlabda Országos Bajnokság (OB) 5-ik fordulójában a KSE csapata hazai pályán fogadta a sepsiszentgyörgyi ISK csapatát. A mérőzés fergeteges hazai támadásokkal indult. A KSE az idény legjobb játékát produkálta az első negyedben, amelyet 18-4–re nyert egy megilletődött sepsiszentgyörgyi védelemmel szemben. A második negyedben a KSE növelte előnyét és 20 pontos hazai vezetéssel mentek nagyszünetre a csapatok.

 

A harmadik negyedben a vendégek rendezték soraikat, kiegyensúlyozódott a játék, sőt, két ponttal meg is nyerték a negyedet. Az utolsó játékrészt a vendégcsapat uralta, ám túl nagy volt a hazaiak előnye ahhoz, hogy ilyen rövid idő alatt meg tudja fordítani a játék végkimenetelét.

 

KSE; Kovács R. 22p (1×3), Csurulya H. 11p, Voloncs O. 8p (1×3), Biszak B. 9p , Bartók R. 4p, Fejér A. 2p, Bimbo E. 1p, Rendy H., Incze H., Matyus H., Istók A.

Edző: Ljubomir Kolarevec.

 

Sepsi ISK: Gergely O. 12p, Holinka H. 11p (1×3), Taranek A. 6p, Bölöni N.  5p, Kovács K. 4p, Bitai Sz. 4p, Belényesi R. 4p, Gavriluta C., Janko E., Kovács K., Márk E,. Sándor B. Edző: Nemes Áron.

 

A következő fordulóban a KSE Galacon vendégszerepel.


2015. november 23.