Pénteken és szombaton két alkalommal is összemérte erejét a Marosvásárhelyi City’us-szal a Kézdivásárhelyi SE futsalcsapata, amely jelentős kereterősítésen esett át a téli szünetben. A barátságos találkozók 5-6-os és 3-7-es vendégsikerrel zárultak.

 

– Jó erőfelmérőnek bizonyult ez a két találkozó, lényegében az újoncokat akartuk élesben kipróbálni – közölte a KSE Futsal vezetője, Dobozi Levente. – A látottak alapján elégedett vagyok, Szombat Lajoson és Rajmond Dánielen érződik, hogy a City’us játékosai voltak. Rajtuk kívül sikerült leigazolnunk a Design Brassó egykori játékosát, Dîrstaru Sabint és a kézdiszentléleki, 17 éves Bakk Tamást. Remélhetően mindannyian gyorsan be tudnak illeszkedni a csapatba.

 

A kék-fehérektől a három spanyol játékoson kívül a segesvári Bleza Răzvan távozott.

 

– A célunk az, hogy eredményesebbek legyünk, mint a bajnokság első felében, csapatunkat elnézve nem a való értékünket tükrözi az a hely, ahol most állunk a rangsorban. Nehéz meccsekkel kezdünk, Székelyudvarhely és Galac ellen, remélem, nem fogunk szégyent vallani. Udvarhelyt itthon még nem tudtuk megverni, nagyon vágyunk erre, attól függetlenül, hogy az élen állnak, és nagyon jó csapatuk van – fogalmazott Dobozi.

 

Január 25-én folytatódik a bajnokság visszavágó-sorozata, a jelenleg 8. helyen álló KSE január 26-án, hétfőn 18 órától látja vendégül az FK Székelyudvarhelyt a 15. fordulóban. A találkozót a DigiSport2 élőben közvetíti.

 

A KSE kerete: Bunduc Gabriel, Török Roberto – kapusok, Gazda József, Szombat Lajos, Isac Paul, Raymond Daniel, Căşineanu Adrian, Bărbăşescu Daniel, Pulugor István, Pulugor Zsolt, Bakk Tamás, Szabó Sándor, Dîrstaru Sabin, Dobozi Levente – játékosok.

 

Forrás: Székely Hírmondó


2015. január 19.