A szükségállapot idejére Kézdivásárhely önkormányzata egy időre felfüggesztette a fizetős parkolást Kézdivásárhelyen. A szolgáltatás újraindul november másodikától, hétfőtől.

 

A fizetős parkolás a Gábor Áron teret, a Petőfi Sándor utca Boldog Özséb templomig tartó útszakaszát, a Kaszárnya előtti parkolót, a Függetlenség utcát, az Ady Endre utcát, a Kossuth Lajos teret, a Márton Áron teret, a Szőcs József utcát, a Vasút utca egy részét, valamint a Dózsa György utat érinti. A parkolásért reggel fél kilenc és délután fél öt között kell fizetni. A bérlet- és napidíjak nem változtak.

 

Kézdivásárhely önkormányzata márciusban függesztette fel a fizetős parkolást a városban. Azon havi vagy éves bérletek lejárata, amelyeket a felfüggesztés előtt vásároltak meg, automatikusan hosszabbodnak annyi nappal/hónappal, ahány kiesett a járványhelyzet okozta leállás miatt. Ezért, arra kérjük azon lakókat, akik márciusban havi, vagy márciusig éves bérletet váltottak, hogy keressék fel az Adó és Illeték Irodát a bérlet érvényességének tisztázása végett.


2020. október 27.