Hétfőn online sajtótájékoztatón mutatta be Szöllősi Tamás az ipari parkokat üzemeltető kft igazgatója a város gazdasági potenciálját bemutató és népszerűsítő reklámvideót, valamint az ipari parkok interaktív térképét.

 

Az igazgató kiemelte, megragadnak minden lehetőséget arra, hogy láthatóvá tegyék az ipari parkot és népszerűsítsék azt az országban, a határokon túl és Európán kívül is, és befektetőket vonzanak. Az ősz folyamán Winkler Gyula EP-képviselő is látogatást tett az ipari parkban és biztosította annak vezetőjét, hogy Brüsszelben is népszerűsítik a létesítményeket. Megbeszélés folyt Miklós Zoltán parlamenti képviselővel és Fejér László Ödön szenátorral, hiszen ők is prioritásként kezelik az ipari parkok ügyét.

 

A cég részt vett a China Brand Online Fair expon is, ahol több cégnek bemutatta a Kézdivásárhelyen fellelhető lehetőségeket. Folyamatos tárgyalnak újabb befektetőkkel, akik az ipari parkokba költöznének be, újabb vállalkozásokat nyitva és újabb munkahelyeket teremtve.

 

A sajtótájékoztatón bemutatásra került az új népszerűsítő videó, amely Kézdivásárhely gazdasági potenciálját mutatja be, hangsúlyt fejtetve az ipari parkokra, az inkubátorházra és arra, hogy miért jó a városban befektetni. Emellett az ipari park interaktív térképét is bemutatták, amelyet a map.investintargusecuiesc.ro oldalon lehet elérni, ahol három nyelven lehet tájékozódni a park bérlőiről.

 

A videó a következő linken érhető el: https://youtu.be/IYLmCyGARVw

A térkép itt érhető el: map.investintargusecuiesc.ro


2020. december 21.