Március 17-től, a szükségállapot idejére, a kézdivásárhelyi Szociális Igazgatóság felfüggeszti az ügyfélfogadást, ez legfőképp érinti az időskori, a szociális és a fogyatékos segély kérvényeket. Az irodának ebben az időszakban nem áll módjában személyesen elvenni ezeket a kéréseket.

 

Ugyanakkor, március 17-től szünetel a személyes átvétele a gyermeknevelési pótlékra, a gyermekpénzre és más szociális segélyre irányuló kérvények átvétele is. Az intézkedés kitér a szociális étkezde működésére is, a jogosultak ebben az időszakban becsomagolva kapják meg az ételt, a kantin zárva tart.

 

A szociális szolgáltatásokra vonatkozó formanyomtatványokat a www.kezdi.ro honlapon, a Helyi Szociális Igazgatóság felületén érhetik el. Link: https://www.kezdi.ro/helyi-szocialis-igazgatosag/

 

A kitöltött és szükséges dokumentumokat emailben várjuk a spas.targusecuiesc@gmail.com és/vagy a erzsebet.szabo@kezdi.ro címekre.

 

További, felhívjuk a lakosság figyelmét, hogy minden kérvény, beadvány, petíció, vészhelyzet bejelentés vagy információ kérés telefonos úton lehetséges hétfőtől péntekig 8 és 16 óra között a 0267 361 974, 114-es belső számon vagy faxon a 0267 361 652-es számon, vagy emailben a spas.targusecuiesc@gmail.com címen.

 


2020. március 17.