A közelgő március 15-i ünnepség okán március 14-én, szerdán este 20 óra után forgalomkorlátozásra kell számítani Kézdivásárhelyen, a Gábor Áron téren. A Helyi Rendőrség munkatársai megkezdik a főtér autómentesítését, hogy a március 15-i rendezvényre szabaddá váljon a központi rész.

 

Szerda estétől már lezárják a főtéri parkolókat, valamint az utakat a Gábor Áron utca és a posta kereszteződésénél, a Függetlenség utcában, a Mester utcában és az Apafi utcában is. Március 15-én, csütörtök reggel 6 órától a közlekedés elöl lezárják a főtérre bevezető utakat is, úgy mint a Purczel, Bem József, Wesselényi Miklós, Szacsvai János, Vasút és Béke utcákat (a Szőcs József utcától). Felhívjuk az említett utcákban lakók figyelmét, hogy amennyiben lehetőségük van rá, autójukat ne hagyják az út szélén vagy a kapu előtt, ugyanis csütörtökön ezeken az útvonalakon történik majd a szekerek felvonulása. Továbbá, kérjük a főtéren lakókat, hogy járműveiket szerda estétől csütörtök délutánig vigyék el a főtérről.

 

A forgalomkorlátozás március 15-én 14 óráig érvényes. Az esetleges kellemetlenségekért elnézést kérünk. Megértésüket köszönjük!


2018. március 12.