Az FK Székelyudvarhely látogatott Kézdivásárhelyre hétfőn, a teremlabdarúgó I. liga 15. fordulójának zárómérkőzésén. A KSE-nél újfent gondok akadtak a helyzetkihasználással, emiatt ötgólos vereséget szenvedtek.

 

Már a találkozó 2. percében vezetéshez juthatott volna a vendégcsapat, de Mihály lövésének a kapufa állta útját. A szervezett védekezésre kényszerülő hazaiaknál – Bunduc, Gazda, Isac, Bărbăşescu, Pulugor, Căşineanu, Szabó – bemutatkoztak az új szerzemények: Szombat Lajos, Raymond Dániel és Dîrstaru Sabin, aki a 11. percben az üres kapu mellé gurított. Három perc múlva a maksai Mánya Szabolcs törte meg a jeget, majd Mihály állította be a félidő eredményét: 0-2. A második játékrész elején mindkét oldalon több helyzet is kimaradt, a 25. percben viszont Miklós nem hibázott (0-3), ahogy pár perccel később Mánya sem (0-4). A kontrákkal próbálkozó KSE a 31. percben szépített Raymond révén, majd Mihály újból túljárt a kék-fehér védelem eszén (1-5). Három perccel a vége előtt Isac ellen szabálytalankodtak, a megítélt nagybüntetőt viszont Dîrstaru kihagyta. A legvégén Mánya adta meg a kegyelemdöfést, a végeredmény: 1-6.

 

– Az önbizalom hiányzott, többet vártam a játékosaimtól. Ismét rengeteg ziccer kimaradt, hiányzik egy jó befejező játékos – jegyezte meg Dobozi Levente edző.



2015. január 28.