Nehéz kiszállásban volt része a Kézdivásárhelyi SE-nek, amely pénteken a Marosvásárhelyi City’us otthonába látogatott a visszavágók első fordulójában. Elszántságban nem volt hiány egyik oldalon sem, a végén azonban a Maros-partiak örülhettek.

 

Az első félidőben jól állta a sarat a Dobozi-legénység, de mégis egygólos hátrányban vonulhatott pihenőre. A második félidőben gyors egymásutánban két gólt is szerzett a City’us, ami után kicsit visszavett a tempóból, ezt pedig kiválóan kihasználták a kék-fehérek, Dobozi és Bărbăşescu révén felzárkóztak 3-2-re. A véghajrát jobban bírta a marosvásárhelyi együttes, amely végül 4-2-re nyerte a találkozót. A KSE legközelebb november 28-án, pénteken 17 órától azt a călăraşi-i alakulatot látja vendégül, amelyet az odavágón 1-0-ra legyőzött idegenben.

 

A 12. forduló eddigi eredményei: Marosvásárhelyi City’us – KSE 4-2, Dunărea Călăraşi – Galaci United 2-3. A Foksány – Resicabánya mérkőzés tegnapi lapzártánk után végződött. A további program: ma 18 órától Jászvásár – FK Székelyudvarhely, kedden 17 órától Sepsi FC – Dévai Autobergamo; a Kolozsvári Clujana szabadnapos.

 

Forrás: Székely Hírmondó



2014. november 24.