A csapatépítés körüli teendőkkel vannak elfoglalva a KSE Futsal háza táján, új edzővel, új vezetőséggel vágnak neki a következő idénynek. Fő céljuk egy ütőképes csapat összeállítása annak érdekében, hogy a rangsor első felében végezzenek.

Ştefan Vasile alelnöktől megtudtuk, július 30-án gyűl össze a keret, és kezdik el az edzéseket, jelenleg külföldi játékosok leigazolásán dolgoznak. Több meglepetéssel is készülnek, neveket azonban egyelőre nem akart elárulni. Ami biztos: az ő, illetve David Madrid Sanchez vezetőedző közbenjárására a Club Deportivo Salesiano San Antonio Abad de Valencia futsalcsapata elfogadta a meghívást, és Kézdivásárhely vendége lesz augusztus 27–31. között. A spanyol együttest a bálványosi Istvana panzióban szállásolják el, Ştefan Vasile pedig fontosnak tartotta hangsúlyozni, meghívásuk és itt tartózkodásuk „egyetlen fillérjébe sem kerül a városnak”.

 

Időközben nyilvánossá vált a KSE és a Valencia közti barátságos mérkőzés időpontja is, a két gárda augusztus 29-én, szombaton 18 órától feszül egymásnak a kézdivásárhelyi sportcsarnokban.

 

Forrás: Székely Hírmondó, Bartha Zsófia



2015. augusztus 20.