Și-a câștigat prima victorie din anul acesta echipa de fotbal KSE, care în runda a 17-a a ligii I, luni seara a întrecut Cluj Napoca cu trei goluri. De azi înainte pregătirea echipei va fi ajutată de un antrenor spaniol.

 

La deplasarea din Cluj Napoca KSE a câștigat conducerea prin Dîrstaru, dar în continuare gazdele au avut grijă să plece la odihnă cu un rezultat la egalitate (1-1). Pentru repriza a doua lui Dobozi Levente i-a reușit să-și trezească jucătorii, care jucând fotbal într-un mare câmp de joc dominant și-au fructificat situațiile, au fost productivi și Isac Paul respectiv Gazda József (1-3), însă rezultatul final de 1-4 l-a reglat Adrian Căşineanu.

 

– Am avut mare nevoie de aceste trei puncte, sper, ca mulțumită victoriei, jucătorii se eliberează și pot aduce obligatoriul și la următoarele meciuri – a evaluat antrenorul Dobozi Levente.

 

La echipa albastru-albă s-au mai alăturat în perioada trecută Papp Csongor din Sfântu Gheorghe, respectiv portarul Donose Gabriel din Brașov. Începând cu această zi, antrenorul de succes spaniol David Madrid Sanchez ajută pregătirea echipei pe parcursul a patru săptămâni.

 

– Mulțumită vicepreședintelui clubului nostru Ștefan Vasile, ni se alătură pentru o lună cel mai bun antrenor de futsal din Europa, de la care sperăm să învățăm foarte multe – a comunicat Dobozi.

 

David Madrid Sanchez a condus la succes mai înainte pe Caja Segovia spaniolă, respectiv și pe Rába ETO din Győr, în prezent este căpitanul asociației Venezuela.

 

Rezultatele ulterioare ale rundei a 17-a: Reșița-FK Odorheiu Secuiesc 4-5, Focșani-Călărași 3-8, Deva-Galați 5-3. Întâlnirea FC Sepsi- City’us din Târgu Mureș a fost organizată ieri, rezultat final: 4-3 (2-2).

 

În campionat urmează o pauză, cel mai devreme KSE o va întâlni pe Călărași, în finala de optimi a cupei-Române, la 15 februarie, duminică de la ora 18, în sala polivalentă din oraș.


11 februarie 2015