Sâmbătă în parcul „Józsiás” din Târgu Secuiesc, în prezența reprezentanților Fundației Comunității din Trei Scaune (HKA), a fost predat parcul de mișcare care s-a înființat ca rezultat a colaborării comunității.

 

În realizarea primului parc de mișcare periferic al orașului breslelor au ajutat o mulțime de mâini harnice – a scos în evidență viceprimarul Derzsi Gyula, totodată a mulțumit celor 114 de participanți, celor care în cadrul acțiunii „Pedalează pentru un scop nobil” în iunie au sărit pe două roți, respectiv și acelor firme care au contribuit prin sprijin material la realizarea construcției.

 

După președintele consiliului de administrație (HKA) Fleckhammer Ottó parcul exemplifică minunat ce se întâmplă dacă sfera civilă și administrația colaborează, dar a mai comunicat că vor publica programul atât la Baraolt, cât și la Covasna. Președintele fundației Bereczki Kinga a redactat că este cuprinsă de bucurie acest exemplu de colaborare a comunității, a mulțumit tuturor care au protejat inițiativa lor și a urat locuitorilor din Târgu Secuiesc să folosească cu sănătate maximă parcul de mișcare. Valoarea totală a investiției este 18 mii lei.

 

Bartha Zsófia


 

Invalid Displayed Gallery


31 august 2014