KSE din Târgu Secuiesc, de-a lungul existenței sale, s-a calificat prima dată în sferturile de finală a Cupei-Române de fotbal de sală , după ce duminică seara la un meci animat a învins-o pe Călărași. Antrenorul de succes spaniol, David Madrid Sánchez a adus, văzând cu ochii, un nou avânt în jocul echipei.

 

La începutul partidei șutul lui Căşineanu  a sărit în fileu de pe un jucător oaspete (1-0), însă bucuria nu a ținut mult, cei cu tricou galben au ripostat repede (1-1). După asta Călărași a mai fost de două ori eficace (1-3), apoi Isac, care până la sfârșit a jucat somptuos, a reglat starea lucrurilor de 2-3 la sfârșitul reprizei. După pauză, KSE a egalat prin Raymond  (3-3), care cu cinci minute înainte de final a ajuns în inferioritate numerică, Pulugor, a comis, ca ultimul om – după cum a ieșit la iveală ulterior: o neregularitate-folositoare. Alb-albaștri care s-au apărat excepțional nu au renunțat, în ultimul moment Dobozi a valorificat cumpănit lovitura de la șase metri pentru henț, KSE a câștigat la scorul de 4-3 și a ajuns mai departe.

 

– Ne bucurăm că, după meciul pierdut la masa verde, pe teren am reușit s-o învingem pe Călărași, am vrut foarte mult revanșa.  Spectatorii ne-au susținut foarte mult, dar și jucătorii și-au pus toată silința. David Madrid Sánchez  a scos maximul din toți, acest succes este și al lui – a evaluat Dobozi Levente, care speră într-o tragere la sorți favorabil.


Invalid Displayed Gallery


17 februarie 2015