KSE din Târgu Secuiesc a avut parte de o deplasare grea, care a făcut o vizită în casa lui City’us din Târgu Mureș în prima etapă a revanșelor. N-a fost lipsă de fermitate în nici una dintre părți, la sfârșit însă cei de pe malul Mureșului s-au putut bucura.

 

În prima repriză echipajul-Dobozi a rezistat bine, dar totuși s-a putut retrage la odihnă cu un dezavantaj de un gol. În a doua repriză, într-o succesiune rapidă, City’us a obținut două goluri, după care a redus ritmul, de acest lucru însă s-au folosit excelent albaștrii-albi, prin Dobozi și Bărbăşescu s-au raliat la 3-2. Sprintul din final însă l-a suportat mai bine echipa din Târgu Mureș, care la urmă a câștigat cu 4-a întâlnirea. KSE cel mai aproape la 28 noiembrie, vineri de la ora 17 o va primi în vizită pe acea formație din Călărași, pe care la trântă a învins-o la 1-0 în străinătate.

 

Rezultatele etapei a 12-a: City’us din Târgu Mureș – KSE 4-2, Dunărea Călăraşi – Galați United 2-3. Meciul Focșani – Reșița s-a terminat după închiderea ediției noastre de ieri. Programul următor: azi de la ora 18 Iași – FK Odorheiu Secuiesc, marți de la ora 17 FC Sepsi – Autobergamo din Deva; Clujana din Cluj Napoca are zi liberă.

 

Sursă: Székely Hírmondó


Invalid Displayed Gallery


24 noiembrie 2014