Primăria Târgu Secuiesc așteaptă înscrierea comercianților la zilele orașului Târgul de Toamnă, care se va desfășura între 29 august – 1 septembrie a.c. Vânzătorii înscriși sunt rugați să prezinte la eveniment joi dimineața, 29 august, startul evenimentului fiind cu o zi înainte decât în anii precedenți!

 

La Târgul de Toamnă se poate prezenta în cinci categorii, în fiecare categorie înscrierea devine valabilă în urma completării formularelor, precum și după acceptarea regulamentului.

 

În prima categorie intră alimentația publică, suprafețele aflate la dispoziție este de 600 mp pe perimentrul evenimentului (piața Gábor Áron), inclusiv unitatea destinată pentru vânzători și consumatori, și o suprafață de 60 mp în parcul Molnár Józsiás. În cazul în care se prezintă mai mulți decât numărul de locuri stabilite, vom ține licitație la data de 6 august, marți. În categoria 2–4 intră produsele popcorn, porumb fiert, vată de zahăr, înghețată, dulciuri, hot-dog, sandvișuri, shaorma, cozonac secuiesc, langoș.

 

Termen de înscriere cu alimentație publică: 5 august 2019, luni, ora 14 – contact: Grubisics Levente 0744-259928

 

Termen de înscriere cu alte produse (popcorn, porumb fiert, vată de zahăr, înghețată, dulciuri, hot-dog, sandvișuri, shaorma, cozonac secuiesc, langoș): 19 august 2019, luni, ora 12 – contact Dénes Zoltán 0267-361974, int. 129

 

Achiziționarea și predarea formularelor: din registratura Primăriei (525400  Târgu Secuiesc, Piața  Gábor Áron, nr.24),  sau de pe site-ul www.kezdi.ro sau www.oszisokadalom.ro. Aici pot fi depuse cereri și pentru parcurile de distracții. Program: luni-miercuri între orele 9-15, joi între orele 9-17, vineri între orele 9-13. Cererile pot fi înaintate și online la adresa de e-mail oszisokadalom@kezdi.ro sau prin fax la numărul +40-267/361652.

 

În categoriile 2-4 împărțirea locurilor se întâmplă în ordinea prezentării, întrucât se prezintă mai mulți decât numărul de locuri stabilite vom ține licitație, datele acesteia urmând a fi comunicate celor interesați cu suficient timp înainte. Prețul suprafețelor comerciale și harta târgului pot fi găsite în biroul de Relații cu Publicul al Primăriei, precum și pe site-urile menționate mai sus.

 

Termen de plată: 23 august, vineri, ora 12. Detalii în regulament.

 

Atenție! Datorită zilelor libere oficiale, între 15-18 august 2019, cererile de înscriere pot fi primite doar prin fax sau e-mail! Vă mulțumim pentru înțelegere!!

 

Descarcă documentele:

Condiții de participare 2019
Harta evenimentului 2019
Alimentație publică – descarcă document 
Înscriere cu produse tradiționale sau artizanale – descarcă document
Înscriere cu  popcorn, porumb, inghețată, dulciuri, etc. – descarcă document
Înscriere cu  sandvis, saorma, kürtőskalács, lángos / fast food – descarcă document
Hotarare
Anexa la HCL

 


22 iulie 2019