La festivitatea de predarea a premiilor întreprinderilor conducătoare din județul Covasna din 17 octombrie, vineri, Camera de Industrie și Comerț al Județului Covasna și Junior Business Club i-au premiat pentru a doua oară pe acei tineri întreprinzători din județul Covasna, care în 2013 au obținut rezultate exemplare cu conducerea propriilor întreprinderi.

 

Proprietarii premiilor tinerilor întreprinzători din județul Covasna:

 

Tânărul întreprinzător al anului: Barta Vilmos (Nexxon)

Locul II. : Diószegi Éva (Madexport)

Locul III. : Boér Lehel, János Szilamér (Compact)

 

Asociația a înmânat alte treisprezece diplome unor tineri conducători de întreprinderi cu rezultate. Pe parcursul înmânării premiilor președintele Clubului Junior Business, ca continuarea a anului trecut, l-a rugat pe tânărul întreprinzător al anului 2014 să fie membru de onoare al asociației, întreprinzătorul acesteia, căci premiul este o recunoaștere a activității reprezentanților străluciți ai generației de tineri întreprinzători. Acei tineri întreprinzători, exemple ai asociației și ai tinerilor la început de carieră care, în ciuda vârstei tinere, au succes în viața economică și pot constitui un exemplu pentru asociații lor și pentru asociație.

 

Gala a fost ținută în restaurantul Atrium, iar din partea administrației din Târgu Secuiesc viceprimarul Derzsi Gyula i-a salutat pe oaspeți. Pe parcursul serii oamenii de afaceri au oferit donații Asociației Szentkereszty Stephanie, ajutând astfel munca de neprețuit a asociației.

 

Fotografii: Ürmösi Levente Mihály  (https://www.facebook.com/misafoto)


Invalid Displayed Gallery


24 octombrie 2014