Ieri înainte de masă organizatorul principal Ménessy Kinga și invitații ei, în cadrul unei conferințe de presă, au rezumat în patru teme mai mari evenimentele complementare care figurează în programul Târgului de Toamnă.

 

„În centru va ocupa un rol important târgul de carte organizat pentru prima dată în acest an. Firma Shopoweb a asigurat un cort uriaș, care va servi odihna activă, în acest caz va oferi spațiu prezentărilor de carte și ofertei editorilor din Transilvania”, a dat amănunte organizatorul principal. La 29 august, vineri vom putea urmări expunerea lui Gyerkó Elena „Istorie de succes pentru femei” în organizarea Organizației de Femei din Trei Scaune a UDMR-ului și a Bibliotecii Orășenești „Báró Wesselényi Miklós”.

 

La 30 august, sâmbătă dr. Szabó Árpád cu diplomă de inginer electronist, doctorul științelor de management, profesor universitar, întreprinzător și călător mondial prezintă cartea sa cu titlul de „Introducere în managementul instituțiilor culturale”, respectiv va ține o expunere cu titlul „Importarea licențelor mondiale aflate în situație de monopol în ramura industrială wellness”

 

La 31 august, duminică editura magazinului „Nőileg” se întâlnește cu cititorii, scopul lor este de a prezenta publicului din Târgu Secuiesc oameni cu succes din Transilvania, sportivi, artiști, persoane publice. În același timp vor insista mai apoi asupra unor tablouri – cu scop educativ – despre care în mod deschis nu se vorbește.

 

Gábor Balázs, reprezentantul Praxis Project, a schițat tema principală a seriei de manifestări Creativ Lounge care și-a primit locul de asemenea în cortul de odihnă. Manifestarea a intrat în opinia publică în anul trecut, în cadrul Târgului de Toamnă, bucurându-se de o mare popularitate. Expunerile din anul trecut s-au axat pe clarificarea noțiunilor de comunicare, respectiv marketing, în acest an, legându-se de cel din anul trecut, se organizează în jurul mărcii și a importanței acesteia.

 

Cu privire la anul memorial Gábor Áron, la 29 august, vineri, după deschidere va urma producția muzicală cu titlul „A noastră este aici piața”, a cărei organizator principal este Ruszka Sándor, membrul orchestrei „Metropolis”.  „Cu muzică e mai ușor de transmis sentimente, decât cu poezie, scopul meu și cu acest spectacol este ca să atingă cât mai mulți vizitatori”, a declarat în legătură cu miniconcertul, la care, probabil, vor cânta și propriile lor melodii, în acompaniamentul primului violonist Ábri Béla din Sânzieni.

 

Máthé Zoltán și Hodor Levente, organizatorii principali ai „buliszervíz”, au așezat mare accent pe faptul ca în programele de noapte din acest an fiecare categorie de vârstă să primească ceea ce e potrivit gustului său. Locația de noapte și de această dată va fi în curtea Casei de Cultură „Vigadó”. „Distracția de sâmbătă să sperăm că va fi total nou și bogat în evenimente, vor distra publicul interpreți Secuiesc”, a adăugat misterios Máthé Zoltán. Vineri însă ne putem aștepta la distracție silent „pe trei canale”, la care vor alterna Disc Jokey care vor juca muzică retro, deep house și funky.

 

Nagy Brigitta,

colaboratorul biroului de presă a Târgului de Toamnă

 

PROGRAM URBANIZÉ

29 august, vineri

22:00    Silent Dance Party

Invitați: Jumbo (funky channel), Dubgrade & Deepbless (deep house/tech house channel), Döme (retro channel)

 

30 august, sâmbătă

22:00    RNB Party: DJ Partybusta, DJ Oldskull, MC Kent Archie

02:00    Urbanizé: Shiver, TMSKTN (perkúciók)


 

Invalid Displayed Gallery


12 august 2014