PUBLICARE DE CONCURS

 

Comisia de Cultură și de Învățământ al Consiliului Local Târgu Secuiesc, din oferta localității noastre înfrățite, a municipiului Mezőkövesd, publică concurs pentru oferirea „Premiului comemorativ de onoare Kiss Lázár- pentru limba maghiară”, acelor absolvenți de clasa a VIII-a, care pe parcursul studiilor au obținut rezultate excelente în domeniul cultivării limbii maghiare.

Valoarea premiului este de 100 de mii de forinți.

 

Condiții de concurs:

 

– studii urmate într-o instituție de învățământ din Târgu Secuiesc,

– un eseu de o pagină (A4) pe baza următorului citat:

 

„Faptul că limba maghiară este limba mea maternă, și vorbesc, gândesc, scriu în limba maghiară, este cel mai mare eveniment din viața mea, care nu are seamăn.” (Kosztolányi Dezső)

 

Date personale (numele, adresam școală, accesabilități prin telefon și altele), precum și un rezumat cu toate acele rezultate, activități cu care concurentul a excelat în domeniul limbii materne și al literaturii în cei patru ani trecuți (concursuri locale, județene, naționale, internaționale, manifestări, activitate extrașcolară, muncă voluntară etc..). Observație: juriul va puncta toate activitățile concrete!

 

Proiectele pot fi predate în biroul 108 al Primăriei, zilnic între orele 8 și 16. Termen de predare: 15 septembrie 2016.

 

Informații mai detaliate:

Farkas Szilamér

Tel.: 0747.412.543


31 august 2016