Etapa a doua a campionatului KRR 2018

 

Cea de-a saptea editie a festivalului automobilistic Klausenburg Retro Racing, competitie organizata de ACS Klausenburg Retro Racing se va desfasura in perioada 22-23 iunie 2018 in orasul Targu Secuiesc. Acest festival este impartit pe doua zile pline de activitati. Vineri spectatorii pot admira aceste « bijuterii pe 4 roti » la Circuitul Skat Kart Targu Secuiesc intre orele 11:00-15:00 la antrenamentele libere. De la ora 18:00 va avea loc ceremonia Startului Festiv in centrul orasului Targu Secuiesc, ceremonie la care sunt invitati toti iubitorii sportului cu motor si nu numai. Sambata intre orele 09:00-18:00 vor avea loc mansele cronometrate la Circuitul Skat Kart.

 

« Fara sa par lipsit de modestie, consider ca la fiecare editie din cele sase organizate pana la momentul dinaintea startului KRR.7, am facut eforturi pentru a imbunatatii conditiile de concurs, impartirea pe clase aferente capacitatii cilindrice, mediatizarea acestui festival automobilistic, atragrerea unor parteneri de renume si nu in ultimul rand atragrerea unui numar cat mai mare de fani si spectatori. Iata ca eforturile noastre nu au fost in zadar si revenim la Targu Secuiesc cu o noua etapa a festivalului Klausenburg Retro Racing! » a spus Horatiu Anghel, presedintele ACS Klausenburg Retro Racing, organizatorul etapei KRR.7 Targu Secuiesc. « Sunt extrem de bucuros ca de la etapa la etapa acest festival automobilistic creste prin numarul de concurenti aliniati la start, numarul spectatorilor, numarul celor care urmaresc etapele pe retelele social media (facebook, instagram si youtube) dar si numarul si anvergura partenerilor care sustin acest « deja binecunoscut » campionat Klausenburg Retro Racing. » a mai adaugat Horatiu Anghel.

 

« Concurentii vin din toate colturile tarii dar si din afara granitelor, asadar putem spune ca festivalul Klausenburg Retro Racing este un eveniment international. Dupa cum spuneam adineaori, etapa de la Targu Secuiesc constituie cea de-a doua etapa a campionatului Klausenburg Retro Racing 2018, precedand etapa de la Arad, KRR.6 din luna Aprilie. Editia de la Targu Secuiesc va fi urmata de inca doua etape, una dintre ele fiind etapa “de acasa” editia deja arhi-cunoscuta din judetul Cluj. Anul acesta competitional se va incheia cu o ultima etapa la Ploiesti, KRR.9. Atat Targu Secuiesc cat si celalalte orase care gazduiesc etape KRR, ne surprind placut de la editie la editie prin interesul si suportul acordat. » a dezvaluit Horatiu Anghel.

 

ACS Klausenburg Retro Racing doreste sa transmita sincere multumiri tuturor celor care au sprijinit organizarea festivalului Klausenburg Retro Racing la editiile anterioare, mai ales Primariei Targu Secuiesc, Primariei Arad, Primarie Dej, Primariei Ploiesti si un in ultimul rand partenerilor Mba Eco Partner, Vos Logistics Romania, Nexxon, Metalubs, PMA Invest, ETC Studio, RAMEX, Circuitul SkatKart, Denny Ungur Racing.

 

Program:

 

Vineri, 22 iunie

11:00 – 15:00

Circuitul SKAT KART – Antrenamente libere

17:00 – 17:30

Sosirea masinilor in centrul orasului Targu Secuiesc

18:00 – 19:00

Start Festiv Klausenburg Retro Racing Editia a VII-a Targu Secuiesc

19:00 – 20:00

Expozitie masini participante, autografe si poze cu concurentii si masinile lor

 

Sambata, 23 iunie

09:00 Circuitul SKAT KART – Mansa 1 de concurs: 

Grupa Clasic

Grupa Modificate

Grupa Rally

 

11:30 Circuitul SKAT KART – Mansa 2 de concurs:

Grupa Clasic

Grupa Modificate

Grupa Rally

 

15:00 Circuitul SKAT KART – Mansa 3 de concurs:

Grupa Clasic

Grupa Modificate

Grupa Rally

 

19:30

Circuitul SKAT KART  – Festivitate de premiere

 


7 iunie 2018