Primăria Târgu Secuiesc va organiza la 2 martie 2018, de la ora 13.00 festivitatea de inaugurare a patinoarului artificial, la care pe cei interesați îi așteaptă o ofertă colorată de programe. În programe figurează prezentare de hochei, balet pe patine și meci de hochei pe gheață amical, iar în cadrul festivității se vor prezenta și campionii patinajului artistic ISK Miercurea Ciuc. Evenimentul de o zi se va încheia cu concertul trupei Yesyes, duetul maghiar de mare succes, apoi cu setul lui DJ Rollar.

 

În cadrul festivității de inaugurare va rosti un discurs de urare Bokor Tibor, primarul din Târgu Secuiesc, fiind urmat de vice prim-ministrul Paul Stănescu, ministrul dezvoltării, de doamna ministru de sport  Ioana Bran, de Kelemen Hunor, președintele Uniunii Democratice Maghiare și de Tamás Sándor, președintele Consiliului Județean Covasna. La festivitate va participa senatorul Tánczos Barna, președintele Academiei de Hochei pe Gheață Secuiesc, delegația Federației Maghiare de Hochei pe Gheață, precum și liderii Federației Române de Hochei pe Gheață și Federației Române de Patinaj.

 

PROGRAM

 

13.00

Festivitate oficială de inaugurare

Colaborează campionii patinajului artistic ISK Miercurea Ciuc: Kenéz Zselyke, campion adult național; Ureche Andreea, campion junior național, câștigătoarea Cupei UE a sezonului din anul trecut; Ráduly Réka, Bere Larisa și Bartalis Hajnalka, categoria Novis A

 

14.00   

Prezentare de hochei U12 și U14

 

15.30   

Prezentare de balet pe gheață cu talente din Târgu Secuiesc

 

17.00   

Meci de hochei amical HC Taurii vs. Királypingvinek SE

 

20.00   

Concert pe gheață: YESYES (HU)

 

22.00   

Disco pe gheață: DJ ROLLAR


23 februarie 2018