La 11 februarie peisajul acoperit de zăpadă al Băilor Fortyogó se va anima cu tinerii bine cunoscuți de la ziua elevilor, căci Organizația de Tineret din Târgu Secuiesc organizează cu prima ocazie un spectacol al elevilor. Evenimentul denumit FortyogHÓ Fest, contra manifestația Zilelor Elevilor din Târgu Secuiesc, pune în mișcare pe elevii liceelor din orașul breslelor chiar și în anotimpul rece.

 

Cine a participat deja la Zilele Elevilor știe că acestea sunt un șir de evenimente cu adevărat colorate, cu o mulțime de distracții, cu prieteni vechi și noi, cu o dispoziție fantastică. Cine încă n-a participat, acum aici i se oferă posibilitatea. Organizatorii promit că nu va fi lipsă de un program colorat, căci sunt curioși de creativitatea, abilitatea, rapiditatea echipelor.

 

„Dacă vorbim despre Zilele Elevilor, toată lumea se gândește la o zi însorită, căldură, la tineri adunați în echipe, purtând tricouri colorate, care se ivesc ici-colo. Însă pentru ei e important să le ofere tinerilor din Târgu Secuiesc o distracție de calitate, pentru a uni tineretul care trăiește aici, astfel s-a născut idea unei manifestări de iarnă. Am dori să le oferim elevilor ceva nou și deosebit, care sperăm să devină tradiție. Nu poate lipsi de la Zilele Elevilor obișnuita atmosferă bună, va fi distracție # cât cuprinde. Ne propunem organizarea unor programe distractive și de îndemânare pentru participanți, avem și zăpadă. O organizăm însă în așa fel, încât vremea să nu ne poate lua voia-bună și să nu ne poată tăia și planurile” – a declarat organizatorul principal Szöllősi Tamás.

 

La manifestație sunt așteptate echipe de elevi din clasele 9-12, care studiază la Târgu Secuiesc (5-7 persoane) pentru a se putea distra împreună la distracția în zăpadă. termen de înscriere: 5 februarie, 23:59. Formularul de înregistrare poate fi accesat pe pagina de Facebook Zilele Elevilor din Târgu Secuiesc  (www.facebook.com/diaknapok.kezdivasarhely).

 

Organizatorul manifestației este organizația de Tineret din Târgu Secuiesc, partenerii săi sunt Primăria Târgu Secuiesc, Casa de Cultură Vigadó, Consiliul de Tineret din Târgu Secuiesc (HÁRIT), Asociația Liceenilor din Județul Covasna (KOVAKÖ), Conferința Maghiară de Tineret (MIÉRT).


2 februarie 2017