Între 14-18 noiembrie a ajuns la organizare la Budapesta și la Târgu Secuiesc gimnastica internațională de baschet 3 contra 3 denumită V. MEB-33. Scopul manifestării este popularizarea baschetului între tinerii din Ungaria și din Transilvania, cunoașterea reciprocă, lărgirea relațiilor dintre maghiari și maghiari, legarea de prietenii.

 

Cu ocazia V. MEB-33 din anul acesta au concurat pentru cupa migratoare patru echipe din Ungaria și cinci echipe din Transilvania. Târgu Secuiesc a fost reprezentat de echipa câștigătoare de anul trecut a Liceului Pedagogic Bod Péter, precum și de echipa Liceului Teoretic Nagy Mózes. Prima zi a concursului a început la Budapesta, de acolo echipele s-au mutat la Târgu Secuiesc, unde au continuat luptele. După desfășurarea probelor eliminatorii, semifinalelor în finală a ajuns echipa Liceului Veres Pálné din Budapesta contra Liceului Pedagogic Bod Péter. A fost o partidă spectaculoasă, strânsă, pe care au câștigat-o oaspeții care s-au concentrat mai bine în jocul final, selecționata maghiară de tineret, cu comanda lui Jankó Flóra.

 

Echipa Liceului  Pedagogic Bod Péter din Târgu Secuiesc: Debreczi Iringó, Csurulya Helga, Bartók Rita, Kovács Renáta. Echipa Liceului Teoretic Nagy Mózes: Istók Anita, Rendy Hanna, Mátyus Anita, Dezső Barbara.


Invalid Displayed Gallery


23 noiembrie 2015