Cei de la KSE Futsal sunt preocupați de sarcinile din jurul construcției de echipă, se lansează în sezonul următor cu un nou antrenor, cu o nouă conducere. Principalul lor obiectiv este alcătuirea unei echipe combative în interesul să termine în prima jumătate a ierarhiei.

 

De la vicepreședintele Ştefan Vasile am aflat, cadrul se adună la 30 iulie și încep antrenamentele, în prezent lucrează la legitimarea jucătorilor din străinătate. Se pregătesc și cu mai multe surprize, însă deocamdată nume nu a vrut să divulge. Ce e cert: la intervenția sa, respectiv a antrenorului conducător David Madrid Sanchez, echipa de futsal al Clubului Deportivo Salesiano San Antonio Abad de Valencia a acceptat invitația și va fi oaspetele orașului Târgu Secuiesc între 27-31 august. Echipa spaniolă va fi cazată în pensiunea Istvana din Bálványos, iar , Ştefan Vasile a considerat să sublinieze, invitația și șederea lor aici „nu costă nici un ban pentru oraș”.

 

Între timp a devenit public și data meciului amical dintre KSE și Valencia, cele două gărzi se vor confrunta la 29 august, sâmbătă de la ora 18 în Sala Polivalentă din Târgu Secuiesc.

 

Sursă: Székely Hírmondó, Bartha Zsófia


Invalid Displayed Gallery


20 august 2015