Membrii secției de baschet KSE din Târgu Secuiesc se pregătesc pentru noul sezon cu conducerea unui specialist sârb, cadrul complet al efectivului ieri s-a adunat cu prima ocazie. Ljubomir Kolarevics este noua îndrumătoare de specialitate a echipelor feminine KSE – a anunțat ieri conducătorul secției Lénárt Adolf, după care au primit-o pe specialistă cu mari speranțe, cu atât mai mult, cu cât școala de baschet sârbesc este recunoscută peste tot în lume, „ei învață să joace baschet jumătate de lume”.

 

Specialista sârbă de 35 de ani, care dispune de licență FIBA, sosește din Belgrad la Târgu Secuiesc. Noua antrenoare nu este necunoscută în campionatul românesc, căci în sezonul 2011-2012, respectiv 2014-2015 a antrenat echipa fruntașă BC Danzio din Timișoara.

 

Echipa de baschet feminin KSE dispune de un cadru de jucători foarte tânăr în sezonul 2015-2016 pe lângă publicarea U18 s-a înscris și în liga I adulți.

 

– Începem sezonul ligii I cu un cadru tânăr, scopul nostru este să ne măsurăm la un nivel mai înalt și jucătorii noștri să câștige cât mai multă experiență, să joace meciuri la nivel înalt, să evolueze – a subliniat conducătorul de specialitate.

 

Secția de baschet KSE organizează între 25-27 august un turneu internațional de mare anvergură, cupa Fashion, la care așteaptă cu drag fiecare prieten al sportului!

 

Sursă: Székely Hírmondó, Bartha Zsófia


Invalid Displayed Gallery


19 august 2015