Berecz András mesemondó Kézdivásárhelyen is bemutatja legújabb meselemezét Láttam a Holdat előttem címmel a Vigadó Művelődési Ház nagytermében 2016. április 24-én, vasárnap 19 órától. Kutatásának tárgya ezúttal éppen ő, a testvérét fel nem ismerő lélek, az embert fel nem ismerő ember.

 

“-Hó az Istók egerit ev vérmedve! – kucsmája alól a vér – eszivel egybe – a kapcájába futa.” – így szól és így érez a testvérétől megriadt ember Berecz András új meselemezén. Kutatásának tárgya ezúttal éppen ő, a testvérét fel nem ismerő lélek, az embert fel nem ismerő ember. Medvebőrbe, filemile tollba, aszott kicsi ember bőrébe bújva brummogva csipogva, suhogva, eget-földet szántva éli át a testvérszeretet és testvérgyűlölet mítikus állapotait. Bolondozásait komolyan véve hagy útfélen közhelyeket s kap fel ismeretlen magasságban s mélységben érintetlen kincseket

 

Jegyár: elővételben 15 lej (diák, nyugdíjas), 18 lej (felnőtt) | Helyszínen: 20 lej.
Jegyek elővételben kaphatók a közönségszolgálati irodában, hétfőtől csütörtökig 8-tól 19 óráig, pénteken 8-tól 15 óráig, valamint előadás előtt egy órával.



2016. április 15.