A november az ünnepekre való felkészülés hónapja. Nincs ez másként Kézdivásárhely önkormányzatánál sem, ahol az Ünnepváró programsorozat keretében méltón hangolódunk rá a decemberi ünnepekre. A programok mellett pedig, immár hagyományosan, meghirdetjük a téli rajzpályázatot is, amely eredményeként a négy legszebb rajz karácsonyi üdvözletként tündököl majd.

 

Az intézmény immár hatodik alkalommal hirdet rajzpályázatot a kézdivásárhelyi és a hozzá tartozó falvak (Oroszfalu, Szászfalu, Sárfalva és Nyujtód) óvodásainak és iskolásainak. A témák nem változnak: advent, ünnep vagy karácsony témában várjuk a munkákat a pályázó személy iskolájának/óvodájának titkárságán november 20-ig, hétfőig. A rajzokat zsűri fogja kiértékelni.

 

A pályamunkákat négy korosztályban – óvoda, előkészítő és I–IV., V–VIII. és IX–XII. osztály – lehet beküldeni, és minden kategóriának négy nyertese lehet. A díjazottakat az önkormányzat ajándékcsomaggal jutalmazza. A legszebb négy rajzot, azaz kategóriánként egyet, karácsonyi üdvözletként használja majd az önkormányzat és a tanintézmények.

 


2017. október 30.