Az InFusion Trió Magyarország egyetlen looper zenekara, ami 2011 decemberében alakult. A formáció, tagjai mind képzett zenészek, akik a komoly- és a könnyűzene terén egyformán jártasak.

 

Farkas Izsák a Liszt Ferenc Zeneakadémián végzett. Szerepel a Vígszínházban a Hegedűs a háztetőn címszerepében, illetve számos jazz, rock és crossover formáció tagja (Random Trip, Pilvaker). Simkó-Várnagy Mihály szintén a Liszt Ferenc Zeneakadémián diplomázott, majd a Liszt Ferenc Kamarazenekar tagja volt. A Roland Loop Világbajnokság kelet-európai döntőjén 2. helyezett volt. Weisz Nándor a Müncheni Zeneakadémián diplomázott, a Kocsis Zoltán vezette Magyar Nemzeti Filharmonikus Zenekar tagja, számos jazz, folk, és pop formáció tagja.

 

A Cseh Tamás Program nyertes zenekar első lemeze, a „Loop Me Up“ idén tavasszal jelent meg. A koncerten a nagylemez anyagán kívül az elmúlt évek legnagyobb slágereit is előadják saját feldolgozásukban. Olyan előadók dalait hallhatjuk új köntösben, mint a Maroon5, Calvin Harris, John Newman vagy épp a Daft Punk. A műsorukban feldolgozások, népdalok, mashup-ok, saját számok egyaránt hallhatóak.

 

A zenekar egy különleges hangszerpark segítségével (elektronikus hegedű, elektronikus cselló, elektronikus dob és különböző effekt pedálok, torzítók és looperek) saját dalokkal, népdalfeldolgozásokkal, és a rádiókból is jól ismert slágerekel koncertezik.

 

Időpont:

2017. február 19., vasárnap 19 óra

Vigadó Művelődési Ház, Nagytermi stúdió

Jegyár 5 lej.

 

(Sajtóközlemény: Vigadó Művelődési Ház)

www.vigado.ro, office@vigado.ro

 


2017. február 16.