A vezető Kovászna megyei vállalkozások díjátadó ünnepségén október 17-én, pénteken a Kovászna Megyei Kereskedelmi és Iparkamara és a Junior Business Club második alkalommal díjazta azokat a Kovászna megyei fiatal vállalkozókat, akik 2013-ban példaértékű eredményeket értek el vállalkozásuk vezetésével.

 

A Kovászna Megyei Fiatal Vállalkozói díjak tulajdonosai:

 

Az év fiatal vállalkozója: Barta Vilmos (Nexxon)
II. helyezés: Diószegi Éva (Madexport)
III. helyezés: Boér Lehel, János Szilamér (Compact)

 

Az egyesület további tizenhárom oklevelet adott át eredményes fiatal vállalatvezetőknek. Az díjátadás során a Junior Business Club elnöke a tavalyi év folytatásaként felkérte a 2014-es év fiatal vállalkozóját, hogy legyen az egyesület tiszteletbeli tagja, vállalkozója, hiszen a díj a fiatal vállalkozói generáció jeles képviselőinek munkásságát ismeri el. Azon fiatal vállalkozók, az egyesület és a pályakezdő ifjak példaképei, akik fiatal koruk ellenére sikeresek a gazdasági életben és jó példaként szolgálhatnak társaik és az egyesület számára.

 

A gálát a kézdivásárhelyi Átrium vendéglőben tartották, a kézdivásárhelyi önkormányzat részéről Derzsi Gyula alpolgármester üdvözölte a vendégeket. Az est folyamán a Szentkereszty Stephanie Egyesületnek jótékonykodtak a jelenlevő üzletemberek, segítve az egyesület felbecsülhetetlen munkáját.

 

Fotók: Ürmösi Levente Mihály (https://www.facebook.com/misafoto)



2014. október 24.